Inschrijven

Wilt u meer informatie over het inschrijven voor onze kraamzorg? U kunt u ook gelijk online inschrijven met het onderstaande formulier. Of bekijk hier de zorgovereenkomst


Online inschrijven


Kosten en vergoeding

Omdat Kraamzorg een mooi begin met alle zorgverzekeraars contracten heeft afgesloten, wordt jouw kraamzorg altijd vergoed. Iedere Nederlander is verzekerd voor kosten voor de kraamzorg vanuit de basispolis en misschien ben jij wel aanvullend verzekerd en heb je recht op aanvullende uren kraamzorg en worden de eigen bijdragen vergoed? Kraamzorg en partusassistentie vallen binnen het basispakket van je zorgverzekering. Hoeveel kraamzorg je krijgt hangt dus af van je verzekering én van het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg.

Eigen bijdrage

Afhankelijk van je zorgverzekeraar betaal je een eigen bijdrage. Voor meer informatie over eigen bijdrage en vergoedingen bel je met je zorgverzekeraar of laat ons het voor u uitzoeken, wij doen dit graag voor u.

Neem hiervoor contact op met 085-0220840 of stuur ons een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wat heb je nodig


Intakegesprek bij u thuis

Onze consulente neemt tussen de 32e en 36e week van uw zwangerschap contact met u op voor het maken van een afspraak voor de intake.

Het intakegesprek zal voor de 36e week van uw zwangerschap plaatsvinden. Kraamzorg een mooi begin neemt altijd een intakegesprek bij u thuis af. Tijdens de intake geeft de consulente informatie over de komende kraamtijd en beantwoordt zij uw vragen. De behoefte aan zorg in uw situatie wordt met behulp van het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg vastgesteld.

Wilt u eerder contact?

Dan is het goed om te weten dat u altijd kunt bellen of mailen om het intakegesprek in een eerder stadium te plannen.

Website door SPIKKER